Povedal si, Čím sme si boli

Povedal si, Čím sme si boli

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy ľúbosti

POVEDAL SI

Povedal si po rokoch:
Bolo a je to krásne.

I keď knôt života hasne
tie dni žiaria svetlé, jasné
a čisté v nás.

Nešli sme výš po schodoch.
Zostali sme na prízemí,
v ľúbostnom snivom tmení.
Sme v ňom doteraz.

Krásu vytvára i mráz.


ČÍM SME SI BOLI

Čím sme si boli?
Čím sme si?

V zástupe ľudí, v dave
cítim, že si tu práve...
zastanem a čakám.
Ty mňa, ja teba stále
i po rokoch k sebe lákam.

Čím sme si boli?
Čím sme si?

Čistá ľúbosť plná krásy.


Anna Vodičková
Autor annav, 09.03.2019
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí