Anotace: říká se, že bez tekutin a bez lásky se nedá žít souhlasím jen s tou první půlkou
práz-dno-ta
odemykám
první schod
klap
klap
kap
celý dům ví že jsem doma
celý dům ví že mám boty na podpatku
celý dům ví že jdu sama
ale ty
nevíš nic
---
aby vesmír zůstat v rovnováze je na miskách vah
moje bílé víno a moje černá duše
a moje touhy jsou prázdné jako je prázdný můj byt
na slzy není čas na city není odvaha na lásku není místo na duši není tělo
slzy čas láska i duše jsou fluidní koncepty
i sex je hodně mokrá záležitost
a pokud ne - neděláš to dobře
---
výkřik
pramen, nebo dno?
v jedno potopení
nepochopení
všechno se rozpadá a mění
ale možná to tak není
možná je měsíc v úplňků jen úplně prázdný
možná jsou milenci jen pomýlenci
možná jsou vzory na koberci tajemnými cestami ke štěstí
a možná nic jako štěstí neexistuje a je to jen další tekutý koncept
jenom další kapka v moři jenom další sklenka vína jenom další horká slza jenom další krůpěj potu
jenže bez tebe je stejně všechno jenom (s)poušť
Smutno v duši, nez lásky se žít dá...jen, kdo jí pozná..už se k tomu životu těžko vrací;-(
07.06.2020 19:40:28 | jenommarie