ŘEKNI MI, ŽE STÁLE SNÍM

ŘEKNI MI, ŽE STÁLE SNÍM

Anotace: Mr. S.K.

Nikdy tomu neuteču, tak jako už tolikrát,
jsem toho plná, moje mysl je omámená,
tak moc, že slyším, jak zběsile mi buší srdce.

Nemusím věřit zrovna na kouzla,
aby mě ohromil prazvláštní pocit,
v jediném magickém pohledu.

Vzplál ve mně vnitřní oheň,
nemůžu si pomoct - vidím v tobě krásu,
tu která se nedá popsat slovy.

Láska dává význam všemu,
nic většího, než ona není,
a přesto není reálná.

Řekni mi, že stále sním,
jen marně čekám
a ztrácím se v čase.

Vždycky budeš po boku někoho jiného,
smířit se s tím - moje štěstí se nekoná,
žádné my, ani ty a já.

Ač sama, necítím se osamělá,
budu si tě pamatovat,
po zbytek života.

Zůstane pocit vděčnosti a vyrovnání,
jako okamžik, kdy padá první sníh
a s ním tvůj překrásný úsměv.

A smutek odnese spánek,
naděje, kdy můžu jít s klidem spát.
Dobrou noc...
Autor PIPSQUEAK, 21.01.2021
Přečteno 175x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí