Mé sloky tobé

Mé sloky tobé

Tvé oči mým srdcem plavou,

tvá duše je mi blíž,

kdyz nad tím vrtím hlavou,

snad o mne někdy sníš.

 

Někdy příjde čas,

kdy nebe spojí naše plány

příjdeš mi na mysl zas,

až pustí anděly... co byli nám tak přáni. 

 

Ze společných slov,

my utvoříme sloku,

budeš se divit, když budu tu

 při každém tvém kroku. 

 

Hned co slunce přestane mi plakat

a on přestane nám lhát,

nechal nás vlákat, ten anděl

co měl by nám tak přát.

Autor mé myšlenky v kleci, 30.08.2021
Přečteno 198x
Tipy 12
Poslední tipující: jenommarie, Psavec, Lexi, mkinka, Tessa98, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné..tak trochu mi připomíná
ten příběh..
který znám.
Kéž šťastný konec má *:)
*ST

01.09.2021 19:24:47 | jenommarie

Vítám Tě také.

30.08.2021 22:35:35 | mkinka

Super!! :-) Fandím Ti O:)

30.08.2021 21:05:28 | Tessa98

dobrej začátek tady a hlavně zajímavej tvůj nick,tak vítej.)

30.08.2021 20:24:05 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí