Vzpomínám
Anotace: První polibek a my měli jasno...
První polibek a my měli jasno,
všechno kolem nás zhaslo.
temná noc, ten adrenalin v nás,
vléval se do lesa okolo nás.
Bylo to jako vrátit se do dětských let,
kdy neznámý byl nám celý náš svět.
Bylo to nevinné a krásné,
stačily polibky, to bylo jasné.
Nechtěli jsme víc, chtěli jsme zážitky,
ovšem lepší není nic, než prokládat je polibky.
Ten valčík v teplé letní noci,
ten neobyčejný pocit.
To tajné přespání mezi zvířaty,
to je víc, než všechny mé útraty.
přátelské večery jsem tě naučila žít,
nic lepšího v dnešní době snad nemůže být.
Brokolice, nutella nebo botovník,
to nikdy nepochopí jiný putovník. (než my)
Dopisy naše při uzavřené době,
v nich vyjádřené pocity navzájem sobě.
Naše láska není na časy věčné,
ovšem naše přátelství bude vždy skutečné.
Našli jsme nesčetně pokladů,
příště se vloupáme do hradu...
Přečteno 207x
Tipy 7
Poslední tipující: Fialový metal, praetorian, Iva Husárková, Psavec, mkinka, J's ..
Komentáře (1)
Komentujících (1)