Malý princ

Malý princ

Anotace: Jen srdce ukáže, co je duši skryto.

Malinká planetka daleko ode všech,

tak kouzelná až se tají dech.

Malému chlapci domovem je,

vzhlédni sama na nebe pečlivě.

 

Skrývá se tam tvá životní naděje,

protože princátko na tebe dohlíží bedlivě.

Upři zrak a zahleď se ještě víc,

tvůj Malý princ ti letí vstříc.

 

Hejno ptáků směrem k Zemi za tebou letí,

všichni jsme v hloubi duše jen pouhé děti.

Blonďaté vlásky a hnízdo na hlavě,

věrný strážce se blíží k tvé soustavě.

 

Z jedné planetky na druhou putuje,

jen aby ti řekl, že zrovna tebe miluje.

Upřímná láska blízkých duší dvou,

nech se hýčkat tou krásnou úlevou.

 

Malý princ vedle tebe navždy stojí.

Není nic, čeho se teď ty dva bojí.

V srdci si ho nosíš stále při sobě,

nyní znáš onoho malého chlapce ve své pravé podobě.

Autor Zigi, 04.07.2022
Přečteno 334x
Tipy 9
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, Frr, mkinka, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je krásnééééé, moc.

05.07.2022 20:19:42 | CULIKATÁ

Ježíš to JE tak pěkný, že jsem se musela přihlásit. Povedla se ti*:)

04.07.2022 12:08:09 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí