Jablíčko

Jablíčko

Jablíčko zraje

Zraje na stromě

Chci zrát jako to jablíčko 

Chci zrát v tobě 

 

Chci zasadit své semínko do tvé měkké tkáně 

Jak jabloň rozsaje své, když větřík zavane

Buď moje jabloň a já budu tvoje včelička

Dovol mi z lásky opelit tvá vajíčka 

Nech hezky rozkvetou a změní se v krásné plody

Budou tebou a mnou, našimi výtvory 

 

Chci s tebou splynout v jedno klbko

Stvořit nový život, šťavnaté jabko

Pak s tebou koukat jak odvane ho větřík dál 

A budeme zas jen ty a já, ty má královna a ja tvůj král

Autor Xixik, 09.07.2022
Přečteno 198x
Tipy 7
Poslední tipující: Stanislav32, Psavec, Frr, mkinka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A mimi jablíčko :-)

10.07.2022 07:53:04 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí