Slunce v mlze

Slunce v mlze

Anotace: šup s ním do

Zahalená škola, zahalený je můj dům

slunce v mlze usíná

na cestě k odpadkům

a na té cestě vrže jako housličky

taška na kolečkách od jedné babičky

ta relikvie minulého století

slunce v mlze, jen k tobě a né k mé milé

chtěl bych odletět

na vysloužilém koštěti

Já starý desolát, co zván je prokletým básníkem

a ta potvora mě podvádí s prachatým chasníkem

slunce v mlze na tobě chtěl bych přistát jak Armstorng na luně

na tobě slunce, ne u okna té podvodnice,

jenž už má od toho pracháče

chlapečka v lůně

na tebe já na křídlech rogala odletím

slunce v mlze

jsi moje spása

a mé prokletí

Autor Equus przewalski, 11.01.2023
Přečteno 180x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, mkinka, Bufik, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Friday
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obdivuji obraty, pěkné i myšlenky.

11.01.2023 17:59:50 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí