spřežení šelem
Anotace: psáno dávno pro T.
když probudíš se z běsů
zavolám na tebe lásku
němá však pozvedáš mě
k lesům oči bělásků bez lesku
pokořená do čeřiště
spřežením jsi všech mých šelem
čistá jen pro naše příště
blednu když mě klameš tělem
zkřehla důstojnost před důrazem
snění přenechám tvým úsměvům
vzdávej svoje břehy
pro zem i pro svěžest k snům
city obkrouženy světem
pohaslý ve všech svých zákoutích
uhýbám zaražen krásou
květem chci šimrat tě na koutcích
Přečteno 129x
Tipy 14
Poslední tipující: Sonador, Helen Mum, mkinka, Emily Říhová, Psavec, šerý, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (2)