Anotace: Občas dopadající kapky neznamenají vůbec nic.
Jen tři kapky dopadly z okapu
A snové údolí vláhou pokropené
Dalo nám vědět, že my dva jsme tu
A nad námi tesknící andělé
Ležíce v posteli na nebe jsme patřili
Proč pláčete, bytosti od Boha poslané?
V lásce usebráni, rádi bychom to věděli
Však Bůh mlčel - měl nás za zamilované
A tak když na nebi pošmourno je
Zachumlám se, v objetí zahřeji tvé údy
Neb pravda se odebrala v nebe háje
Tak nač trpce krotit naše pudy