Jen dvě tři vlnky
Hrající smutnou melodii
Tiše znějí trnky brnky
V ponuré vodní rapsodii
Když slunce se překulí
A hudba začne unikat
Tak i mnohé lásky přebolí
Aby ty nové mohly vynikat
Jen dvě tři vlnky
Možná taky pět či šest
Rozechvěly staré ranky
A mě opět pojal stesk