Purpurový oheň

Purpurový oheň

2023

Drží mě v náruči - útočišti trochu váhavém,

dotekem letmým snímá stíny a strachy, 

slova jako doušky čaje bolavé rány hojí.

Rty splývají a cit v nitru se tetelí,

Les, kterým v létě zapadající slunce prosvítá

a purpurový oheň, který mé srdce pozvolna rozehřívá.

Ač mám stále obavy, srdce nestálé táhne mě jinam,

neumím se mu zcela oddat, poddat,

ale přijímám do jeho přístavu pozvání. 

V mnohém jsme stejní, ve většině jiní, 

jen čas ukáže, jakým směrem se vydáme

a co všechno se změní. 

 

 

Autor Dáma z kavárny, 30.05.2023
Přečteno 165x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Frr, Ondra
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milá Dámo z kavárny, moc krásně napsáno a držím pěsti, aby to bylo všechno tak, jak si přeje Tvé srdce :)

Měj se sladce - zaláskovaně :)

30.05.2023 13:12:30 | Ondra

pěkná

30.05.2023 12:19:03 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí