Loďka se houpá
Podle vln na moři
Na lásku jsi skoupá
Přec líce ti hoří
Větřík ovanul ti tělo
Ten magnet pro mé oči
Nádherné Boží dílo
Tvá láska však nestačí
V moři se plaví
Věrnost, důvěra, pocity
A ty mi praví
Že se radši vrátím do City