Kulhavý poutník
Přestože kulhá
Dojde
Láskyplný člověk
Ač nepohledný
Lásku najde
Anebo si tu
Ve skrytu nalhávám
Jen sám sobě
Lásku by měl poznat každý a svět by byl lepší snad.
16.06.2023 17:41:36 | pipidlouhapuncocha
Nenalháváš, určitě dojde a lásku najde.
15.06.2023 06:50:36 | Marťas9
Nechtěj znát odpověď
14.06.2023 23:48:51 | Jan Kacíř
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?