mosty

mosty

Anotace: Likvidace rodiny je dnes už zřejmá, co bude dál...?

Na mostě,
na pilířích drzosti,
hezkým se podniká
a málokdo postí.

Na vysokém mostu,
na vysokém postu,
kde rozum zaniká,
kde paměť je plitká,
hermafroditka
stojí...

To zvíře nemyté,
nesmyslem brojí,
to zvíře přešité,
jedem nás kojí,
až se zajíká.

Na nejvyšších postech,
na spálených mostech,
kastrát si zbrojí a západem,
rodinu zamyká.

Mámy se bojí s pálením v kostech
pod mostem stojí se zápalem
zmírňují zlosti za ratolesti,
že život je z přirozenosti zakalen,
a zmírají s bolestí po stech...
Autor Hadrák, 27.08.2023
Přečteno 128x
Tipy 8
Poslední tipující: jondys, narra peregrini, Marten, Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí