Peřina vzpomínek
Anotace: Pírka vzpomínek II
V noci probudil mě chlad
Peřina vzpomínek přestala hřát
Tak volám si s ozvěnou
Co s nocí probděnou
Odpovídá bez váhání
Že malicherné je obávaní
Že klíčem je vložená důvěra
Bez ní není v lásce úměra
S nádechem pokládám telefón
To sen chtěl mě připravit
O lásku bez podmínek
Když rozstřihl naší
Peřinu vzpomínek
Přečteno 120x
Tipy 26
Poslední tipující: Koala, mravenec, Kan, Fialový metal, Psavec, IronDodo, jenommarie, jort1, Ondra, Lexi, ...
Komentáře (9)
Komentujících (6)