Občas se nám prostě jen chce
smát, brečet, dívat se, být vedle
milujeme ty krátké chvíle
těch tisíc krátkých chvil
proč být sám sebou a topit se
v moři společnosti
každý svítíme ostatním
a nám je přitom taková zima
máme strach, ó jaký my máme strach
a láska je jen schovanka, která vypluje
při přílivu tvých rtů
.."a láska jen schovanka, která vypluje
při přílivu tvých rtů" - to je zaznamenáníhodné! ... :-D*
14.10.2023 22:08:20 | Frr