Milý deníčku
Knížečko ležící v omšelé místnosti
Potkali jsme se včera
Bylo to takové krátké v přítmí lamp
A ono už nebude
Tvé stránky jsou zetlelé a celý se rozpadáš
Ale ona z nich neuteče
Kdybys ji někdy zastihl spoře oděnou
Vychutnej si ten pohled