Nechám se unášet

Nechám se unášet

Nechám se unášet -

představou,

že sedíme spolu a

nevíš co dál,

líbáš mě, když začnu vyprávět

o něčem, co dávno jsi znal.

 

Představou,

že nesmělost opadne,

zázrak můj vysněný,

mysl v prázdno se propadne,

smysl v jedno teď zastřený.

 

Představou,

že bereš si svou moc,

nade mnou - touhou malátnou,

když kolem plíží se noc 

a já ráda budu

tvou růží uvadlou.

 

Tvým padlým andělem.

Autor Vivaldi je nejlepší, 18.12.2023
Přečteno 123x
Tipy 11
Poslední tipující: neptolius, Anfádis, o3_gambit, Žluťák, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná:)

18.12.2023 18:54:38 | Žluťák

Děkuju moc ;-)

19.12.2023 07:05:34 | Vivaldi je nejlepší

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí