potkal jsem tě online
omotala jsi mé srdce
jako by ta pavučina jménem internet
byla reálná
snad se tě dotknu
když trochu potáhnu za nitku
Tenhle svět je chytlavej, vcucne, dost mu uvěříš, i když víš, že to není reál, je to silně emoční i tak:-)
08.02.2024 23:42:24 | cappuccinogirl
V dnešní době je častý jev, že se lidé poznávají pres internet.
08.02.2024 22:50:03 | mkinka