Vítr smutku a touhy

Vítr smutku a touhy

Anotace: ...

Smuteční píseň tichounce zní,

všechny city se vypařily jako dým

Srdce těžké jako balvan,

ve větru slzy zanikly

 

Vzpomínky blednou v šeru noci,

jako hvězdy v nenávratnu moci

Chladný vítr láme touhy,

v srdci jen tiché zoufalství zbylo

 

Hledáš jasné zářící paprsky,

v mlhách minulosti ztracený klíč

Kam všechny sliby zmizely,

v srdci ticho, jen prázdný zvuk mlčení

 

Vzpomínky jako řeka odtékají,

v srdci jen smutek zůstává

Vánky černé  zabalily můj svět,

v prázdném srdci zůstal jen nepopsaný list

Autor Misha, 28.03.2024
Přečteno 56x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí