Ten první polibek

Ten první polibek

Ten pocit, když všechno kolem rozzáří se

Všechny hvězdy na nás usmějí se

Když všechno kolem přehluší tep našich srdcí

A rozpálí nás teplo miliónů sluncí

 

Ta chvíle, kdy pohled ve tvých očích svůdných 

Říká mi: už dost bylo těch cest neschůdných

Pochopím, že našel jsem si cestu k srdci tvému

A po trmácení tmou nastal konec všemu zlému

 

V okamžik, kdy naše rty poprvé setkají se

Pochopím , že nechci hledat už nic více

Nebe rozzáří se jako při ohňostroji

A cit jménem Láska už nenechá nás na pokoji

 

I přes zavřené oči vidím všechnu tvoji krásu

Po všem zlém jsi přinesla mi do tmy spásu

Ta chvíle, kdy poprvé jsem tě mohl líbat

Zůstane navždy tam, kde si ji mohu připomínat.

Autor fisus, 28.03.2024
Přečteno 78x
Tipy 7
Poslední tipující: Aramgad, mkinka, Psavec, Paulín, Žluťák
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky napsané, líbilo :o)

09.04.2024 20:39:37 | Aramgad

D2kuji za komentář :-)

10.04.2024 12:35:54 | fisus

Nádhera.

29.03.2024 13:04:41 | mkinka

Děkuji

09.04.2024 13:00:57 | fisus

Rádo se stalo.

09.04.2024 13:12:00 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí