Vždy

Vždy

Anotace: **

Miluji tě ve svých dlaní
Miluji tvé něžnosti
a ty to víš
do výšky ohnivé
i žárů stříbřitých sedmimílových hvězd
tak pojď
a rozkřiknem to k světu
jak divý déšť za mlžných dláždění cest
a květenství fialek
a vdechajících jiřiček
pro které ta láska života
vyvěrá to probouzející
vždy
tu smýt smutné myšlenky
přec jsme svoji šípy shůr
kdy vzlétáme v červáncích nocí
je to tím převlahým vínem
co si cinkáme hlasem
aniž bychom o tom snívali
vždyť patříme jeden druhému
mé srdce zvěční to tvé
v přívěsku pod touhy vpité
a zachvátí jas nad horami hlubin.


Horo otevři svou komnatu
jenž sympatizuješ
a zmagnetizováváš náš průchod hladký
mezi stíny stehen zastřených rozkvětů
v obraz zrcadlících světel
světélkuješ mi však krasotinko
do žíl míz z mých neznámých.



Ó a Ah
fantastiko pluj
a polibek ulehlý
ti prudce zakymácím
dojista v tmavších sklepení

píseň

ta nezhořívá duší.
Autor Dejvis, 29.03.2024
Přečteno 89x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, IronDodo, Sonador, Anfádis, Frr, Ophelia81, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na vždy...

02.04.2024 10:52:55 | enigman

Krása, láska a to hladí,opravdu cit s něžnou vůní, jsem šťastná, že se delis a mohu takový skvost plný lásky číst.opatruj se a ať ti je,co nejlépe, vždyť máš srdéčko tak milé a opravdové.

29.03.2024 10:38:24 | mkinka

Výborná, Dejve! Fantazii se meze nekladou a kdo je klade, ať jde do prdele;-)
Měj pěkný den!

29.03.2024 10:18:55 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí