eschatické loupání jablka

eschatické loupání jablka

každým dnem se snažím

dostat po tvou slupku

popraskanou deštěm slov

s lehce natvrdlým ohryzkem

 

stále se jen červenáš

to šimrají tě červi

a pak to na tebe přišlo

padlas mi do klína

 

ty můj bubáku! 

Autor Riscoperdo, 16.04.2024
Přečteno 38x
Tipy 5
Poslední tipující: Sonador, Ophelia81, cappuccinogirl, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí