chci

chci

chci se do tebe vloupat
a utéct do pouště

proto já hvězdář nesu

ti

koště

jen kdybych tě měl rád
teď dávám ti růže

ale tobě netřeba mě ani muže


chci se tím textem co moře již smývá

dostat na maják

v němž světlo se skrývá

ale
kdybych tě měl rád

v básni jak v písni

tak zhasneme ticho jež tísní a tísní

chci


ano chci se zakotvit v dálce
a v ní kochat se z kopce
proto u koště trčí i nebeský oštěp

jen kdybych tě měl rád
má amor šípy

ale že nejsi k mání

atleti noci rozhání slipy


chci se tou látkou co outfit můj tvoří

svléknout jen sluncem z ostrova v moři

ale kdybych tě měl rád
chci se v moři slov nechat
a s tebou milovat co pomalu spěchá

dál chci *
Autor J's .., 18.04.2024
Přečteno 70x
Tipy 13
Poslední tipující: Žluťák, martinaV, RadekČ, Marťas9, Psavec, cappuccinogirl, Ophelia81, Iness, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtěj...tvý chtění s hvězdičkou je úžasný:-)*

18.04.2024 11:07:51 | cappuccinogirl

Velmi citlivé.

18.04.2024 06:08:30 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí