Duet sebelásky

Duet sebelásky

Anotace: ... když píšete o něčem, o čem se nemluví...

                                                                   

                                          Duet sebelásky

 

V tichu a přítmí pokoje tvého,

sedím a…

dívám se;

je na tom co zlého,  

že oči mi ulpěly…

na kráse

tvých dlaní, jež vidím,

a trochu se stydím,

když spatřím, že laskají,

na cestu se ptají

dvojice poupat;

snad touží se koupat

v tůňce, co hájemství

ženského tajemství… 

… skrývá…

Však vzápětí, jak už to…

… bývá…

ochotně uvolní hned cestu přímou

nohy tvým rukám, sotva si jich všimnou,

ustoupí nátlaku touhy,

pak stačí jen okamžik pouhý

a žádost tvou moje vystřídá,

tep mého srdce se ke tvému přidá…

Rychlost myšlenek mě poněkud leká,

když vidím své ruce si košili svlékat…

Autor mravenec, 18.04.2024
Přečteno 77x
Tipy 17
Poslední tipující: enigman, Žluťák, martinaV, Fractura cordis aperta, IronDodo, Sonador, zase já, mkinka, Tomcat, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... no mnohokrát děkuji...

19.04.2024 00:34:11 | mravenec

Pekne napísané

19.04.2024 00:32:07 | IronDodo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí