Příběh dvou lidí

Příběh dvou lidí

Anotace: Romantika 2024

Je ráno
a počasí proměnlivé.
Snila jsem
a viděla
v souvětí stěn
ten ranní krásný sen,
že s líbáním
děláme souhry slovy
a tak vstávání prostě baví.

Kde jsi miláčku?

Příjemce dopisů.


Hryžu se do rtů.


A zpívám refrén
od podlahy.


Milování
lehce i denně baví.


A do prostoru.

Jupí.
Autor mkinka, 19.04.2024
Přečteno 58x
Tipy 23
Poslední tipující: Misha, Paulín, Anfádis, Žluťák, Ondra, IronDodo, Marťas9, cappuccinogirl, RadekČ, Jan Kacíř, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí