Sesterské pouto: Anička a Terezka

Sesterské pouto: Anička a Terezka

Anotace: věnováno z lásky pro mé dvě dcerky Aničku a Terezku...

Anička a Terezka mě svou láskou zahrnují,

příjemně mě hřeje a těší

Svým úsměvem mě na mé duši pohladí,

štěstím se mé srdce rozradostní

 

Ve chvílích smutku mě utěšují,

svou láskou a porozuměním mi sílu dodají

Každou maličkostí mi radost udělají,

srdce mi tou pravou něžností naplňují

 

Anička a Terezka jsou dvě malé princezny,

jejich štěstí a radost jsou nakažlivé

Jejich smích a pohledy na dálku září,

jako slunce hřejivé nás svým úsměvem obdaří

 

Sesterské pouto je dohromady spojuje,

jejich lásku a přátelství nás obklopuje

Společně životem procházejí,

radost i smutky navzájem sdílejí

 

Anička a Terezka jsou jako dvojčata,

jejich pouto je pevné jako skála

Spolu vzdorují bouřím, procházejí vším,

s láskou a důvěrou, která nikdy svůj jas neztratí

Autor Misha, 22.04.2024
Přečteno 40x
Tipy 6
Poslední tipující: Paulín, IronDodo, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to krásná radost z dětí, z jejich hravosti a přirozenosti. ST.

23.04.2024 21:19:07 | Paulín

děti mi dělají velkou radost nejen mě, ale cele naší rodině, jsou to naše sluníčka

23.04.2024 21:21:16 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí