Prstýnek

Prstýnek

Štěstí si obtočit kolem prstu

jako prstýnek a moci Ti jej dát

bych chtěla

a pozastavit tikot hodinek

ve chvíli, kdy hřejí naše těla,

kdy zapomínám na vrásky i slzy z minulosti.

Teď jediné přání mám,

ať nejsme marného snu hosty.

Ať nás k sobě život spoutá třebas všedností,

já do té šedi dnů vdechnu duhu,

prstýnek štěstí bude naší pevností,

jak srdce plné společných letokruhů.

Autor martinaV, 24.04.2024
Přečteno 68x
Tipy 17
Poslední tipující: Fialový metal, enigman, Iness, Anfádis, Psavec, Ondra, Chane, Žluťák, zase já, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když najde kdokoliv cestu
Místo pro posezení
Detail k upoutání
Je vše
Jak má být
A prstýnek z duhy ...
Je tím pravým
***
Děkuji Ti za skvělou básničku.
Ať se Ti daří.

28.04.2024 11:48:07 | Fialový metal

marní nejsme...jen možná občas marnotratní...

25.04.2024 12:57:09 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí