Hvězdná odysea lásky

Hvězdná odysea lásky

Anotace: ...

V srdci mého nitra jasný oheň plápolá,

v sobě lásku a vášeň schovává

Jak hvězdy na obloze večerní,

ty jsi pro mě světlem v mém životě

 

Tvé oči jako východ slunce mě rozjasní,

mé srdce rozžehne, když na mě září

Tvůj hlas se jako melodie nejkrásnější ozývá,

každé ráno mi klid a útěchu přináší

 

S láskou Tě sleduji,

v Tobě sílu a odvahu nacházím

Každou bouři společně zvládneme,

láska nás na naší cestě povede

 

Pojď se mnou, můj milý průvodce,

do světa plné něhy a lásky

Krásné příběhy spolu tvoříme,

ve kterých se čas ztrácí

 

Láska je jako nekonečné moře,

které naše srdce v jedno spojuje

Po celou věčnost nás provází,

v této hvězdné odyseji lásky

Autor Misha, 26.04.2024
Přečteno 54x
Tipy 4
Poslední tipující: IronDodo, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí