Tvoje zelené oči

Tvoje zelené oči

Tvoje zelené oči

jsou tak drzé.

Takhle se na mě dívat?

Co si to vůbec dovoluješ!

Jsem vdaná paní

a Ty to víš.

 

Tvoje zelené oči

jsou tak vyzývavé.

Sjedeš mě jimi celou.

Zasloužil bys pár facek.

Jsem vdaná paní

a Tobě je to jedno.

 

Tvoje zelené oči

jsou tak provokativní.

Přistihuji se,

že na ně myslívám.

Jsem vdaná paní

a to není jedno.

 

Tvoje zelené oči

jsou tak podmanivé.

Dnes se na mě nedíváš-

co si to vůbec dovoluješ?

Jsem vdaná paní

a je mi to jedno!

 

(15.8.2021)

Autor NigarKalfa, 07.05.2024
Přečteno 73x
Tipy 13
Poslední tipující: Jan Kacíř, Chane, Sonador, martinaV, cappuccinogirl, Vivien, kudlankaW, Kan, Tomcat, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kočičí oči nepřehlédneš...i ve tmě září:-)*

07.05.2024 20:14:22 | cappuccinogirl

Pěkně graduje tento text ..

07.05.2024 20:03:12 | Vivien

Když se ti podívám do očí, vidím moře.
Bezedné, hluboké, jako naše sny.

07.05.2024 20:03:11 | Tomcat

Má to energii a příslib možného

07.05.2024 19:46:57 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí