Chybí mi
Chybí mi tvé ruce, když něžně se, či prudce
ke mně natahují, s čela odhrnují
s vlasy snad i vrásky a starosti mé lásky.
Chybí mi tvé vlasy, mořský příboj, asi,
do nějž slunce svítí v rámu bílého kvítí,
jak pěna, jež se tříští o skaliska tvé šíje,
pod níž něžně i divoce horké srdce bije…
Tvá ňadra mi chybí;dva půvabné přísliby
všech milování krás, když vzpomenu si zas,
že chybí mi tvá ústa, jak zašeptala: „Zůstaň…“
Tak rád bych zůstat s tebou chtěl, však už není mi dáno…
žel…
Mně to spíš připadá, jako: ... když vám někdo chybí a chcete mu to co nejrychleji sdělit...
Vím, že to umíš lip:-)
11.05.2024 01:18:08 | Žluťák
... no, dík za objektivitu; opravdu... líp- to nevím, ale že je tahle nic moc a sepsaná horkou jehlou je víc, než jasné... i muži mají své dny... :( ... jo a děkuji- osvěžilo...
11.05.2024 09:49:49 | mravenec