Májové limericky

Májové limericky

Anotace: Májové lásky.

Jeden mladík z Pardubic
líbal dívku, chtěl však víc
ta se jenom smála
košem mu pak dala
smutný mladík z Pardubic


Fešný chlapec z Bruntálu
stále myslí na Kláru
prý se líbá ráda
to však není vada
tvrdí chlapec z Bruntálu

 

Autor Psavec, 11.05.2024
Přečteno 57x
Tipy 20
Poslední tipující: Emily Říhová, Anfádis, Nejmladší_z_literu, Chane, Maze, Marťas9, Marten, Kan, J's .., zase já, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí