už říkají ti mami

už říkají ti mami

v neděli z jitra zaštěkal pes
že už zítra nejsem kdo jsme
probudil mě štěkot
ret dívky zvenčí
kde padá ticho svatebních řečí

prstýnky na pelest
obojky léta

ať ony dívají kde život vzkvétá

v slzavé postele
básnířce na těle

nesmíš je modlit
když nejsou andělé a studené ruce
nemají stud
a tak se tě dotknou po noci probdělé

trochu je poodhal
rychle slib …

buď


prstýnky z pelesti na zemi kutálí
že obojky tvých očí hořely padaly

padaly jsme i my

a dnes
nejsme samy

on však odešel z jitra
paprsku slunce

nezdálo se mu nebe kaňky rozfoukání
když zaštěkal ret
na mrak poňafaný


ale neboj
tmavovlásko lásko

dvojčátka jen pro tvé ruce

už říkají ti mami
Autor J's .., 12.05.2024
Přečteno 56x
Tipy 14
Poslední tipující: IronDodo, cappuccinogirl, jort1, Psavec, Frr, Žluťák, Anfádis, mkinka, Ophelia81
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí