jestřábíčku
jestřábíčku
pacholíčku s křídly
kam jsi můj dopis vzal
vždyť psal já lásce
s mým egem bychom šídly
zamávali vážkám
z jezera jak drak
jestřábíčku
proč si lovil koroptvičku
a dopis můj do polí
huňatý vítr hnal
v chomáčcích slunce neslo křídy?
dívalo se brusně?
a nikde ani kvítek ani vlčí mák!
na podzim blond paní papír vzplál
kdo však v plonkové zimě
s dívkou tál
neví kam jestřábí zrak dal
…
měla přání jak to chmýří a co sněhulák?
…
ta dívka byla dobrá
jen tak
na omak
Přečteno 115x
Tipy 14
Poslední tipující: jort1, Psavec, IronDodo, cappuccinogirl, mkinka, Anfádis, Sonador, Ophelia81, zase já
Komentáře (3)
Komentujících (3)