Schoulená v tvé dlaně...

Schoulená v tvé dlaně...

Anotace: ..oddaná tak neoddaně...

Sbírka: Studna

Zatím
co přikrývám tvou hlavu
věncem ze svých prstů
tiše kladu
své dětské city na tvá bedra
/a slunce možná vychází.../

Povídám cosi
"ty jsi ale popleta"
pleskl si mne něžně do ramene
a já, já schovám před celým světem
do tvých dlaní
/a slunce, to se klaní/

Noc končí
dlouhá byla vskutku
/pro bolesti smutku/
však teď
pokrývám tvou hlavu věncem našich přání

schoulená do tvých dlaní

/a slunce vychází.../
Autor Franti, 22.04.2007
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na mě možná až příliš něžné;o) ale jinak hezké..

22.04.2007 22:53:00 | fialová

Velmi něžné...moc příjemné počtení:-)

22.04.2007 22:13:00 | paranoidandroid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí