CITY
Anotace: Jen tak...když něco zabolí
Ty struny na kytaře,
na které jsi včera hrál,
to byli mé city
a i když jsi to věděl,
ten úsměv z tvojí tváře,
…nevyprchal
Můžeš do mě s klidem,
bodnout klacíkem.
A já neřeknu to lidem.
Nebolí to…víš ?
Ty struny na kytaře,
dávno přetrhané jsou.
A moje city,
spolčily se s temnotou
Víš, nikdy ti neřeknu,
co na srdci mám.
To radši jazykem,
olíznu baterku
Komentáře (3)
Komentujících (3)