Máš pravdu, že láska je krásná, když je...ale někdy to bolí víc než kdyby nebyla...
16.05.2007 21:58:00 | Kozlík Matěj
Hezoučké. Plyne to tak jednoduše a zlehka.. líbí se mi to.. a je to docela dobře zaměřené. Mě se líbí :)
16.05.2007 14:32:00 | -Jojo-
Tolko bolesti...tolko smutku...mrzi ma ta tvoja ubolena dusicka:-( snad bude ( alebo uz je? ) lepsie.. inak básnička je to moc pekná, aj ked ubolená...
15.05.2007 23:31:00 | gallatea