O kohoutkovi a slepičce

O kohoutkovi a slepičce

Anotace: Další dílko pro děti tentokrát ze zvířecího prostředí :)

Na tom našem dvorku
našel kohout svojí holku
byla to mladá slepička
co má hnědá peříčka

Kohout za slípkou dochází
v kurníku se tajně schází
Slípka tam vajíčka snesla
kohoutkovi na dvůr donesla

Z vajíčka kuřátko se klube
za ním další pískle bezzubé
Až vylíhnou se všechna
kmotra husa jim příjde žehnat
Autor Petr27, 28.06.2016
Přečteno 865x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já ti nevím, psát pro děti je asi o dost těžší, než si myslíš.

28.06.2016 18:52:26 | hledač

No taky si myslím :)

29.06.2016 21:12:03 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí