Malý medvídek znajíc hodně povídek

Malý medvídek znajíc hodně povídek

znám hodně povídek
povídá malý medvídek

o lišce co se honí za ocasem
o její sousedce medvědici s velkým pasem

o myšce co nesnáší sýra
jak na ní vlk z houští zírá
bojí se jí jako své mámy
a tak mu nevadí, že mu do nory tahá samé krámy

o jelenici co se hrabe v popelnici
a potká v ní soba co hubou jako ptáček zobá
už mu rostou i pírka, a tak mu říkají sobí ptáček Jírka

o sojce co práská Krakonoši
a krade poštu listonoši

o zajíci na poli
co vytáhl na myslivce při honitbě pistoli

o veverce na smrku
co má spoustu zločinů na krku

prostě o celé lesní zvěři
hmm když tomu někdo věří
Autor Dekil, 21.03.2024
Přečteno 61x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí