Každý

Každý

Anotace: Zkusit se má vše!

Každý den je stejný,
chceš být jiný!
Nedaří se ti stát¨rovně a nepadat,
jednou však příjde zvrat,
ale to už budeš umírat!

Každý den je jiný,
ale ty jsi pořád stejný.
Opíráš se o lidi věřící.
Sám jsi posel běžící,
k samému neštěstí.

Každý den je krásný i ošklivý.
Každý člověk je hodný i zlý.
Každá chvíle je krátká i dlouhá.
Každý život je zajímavý i nudný.
Každý sen je uskutečnitelný i naivní.
Každá smrt je očekávaná i překvapivá.

Jen touha je věčná!
Autor Ette, 17.11.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi hlavně konec. nemá chybu. jako by se mi to honilo hlavou.

26.06.2008 13:21:00 | Démon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí