Blázen?!

Blázen?!

Anotace: bez komentáře .....

Sedím tu a tupě hledím
co tu dělám? Vlastně nevím
tupě zírám kde to jsem
mám pod nohama pevnou zem?

Všude kolem na zdech polstrování
bílá kazajka a divné šněrování
ruce mi svírá k tělu, sotva dýchám
na neviditelný řetěz si pomalu zvykám

Přišli a místo potravy mi bonbónky dali
pak na procházku do koupelny mě vzali
místo teplé vody snad rozpusili led
z toho by se člověk zbláznil hned

Konečně jsem ve svém měkkém pokoji
rána na duši se snad zahojí
mé prosby nevyslyšel nikdo z nich
jsem odsouzen k samotě jako mnich

Sedím v koutku své péřové cely
klepu se zimou, ponížením celí
tiché myšlenky v hlavě mi křičí
žaludek hlasitě hlady mi kvičí

Na zem jak psovi jídlo mi dali
poslední zbytek hrdosti vzali
vzdal jsem všechno i život svůj
a ty zubatá pevně při mě stůj

Opustím tenhle omezený svět
chci volnost brzy, raději hned ...
smrt je tak sladká ... počkej .... už jdu... za tebou spěchám,
já už se jen svého života lekám,
chce se mi spát .... chrrr
Autor rozinky, 17.11.2007
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Norlein
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí