O kousek blííž

O kousek blííž

Anotace: Ty víš, že mě miluješ!

Pojď, tak pojď kousek blíž,
Oba víme, že o tom sníš.

Chci jenom kousek ochutnat,
Ukázat ti co jsi nezažil,
A rozum ti pořádně pocuchat.

Tak pojď o kousek blíž.

Nijak tomu už nezabráníš,
Ten okamžik konečně nastal,
Teď už se tomu neubráníš!

Dej mi ze sebe víc,
Tak pojď a dokaž mi,
Že vše předtím bylo jen NIC!

Tak dej mi víc,
Na tohle slova už ale nestačí,
Prostě chci víc a víc!

Tak pojď o kousek blíž!

Neboj když se tě nasytím,
Budu konečně spokojená,
Pak tě zase propustím.

Oba víme, že o tom sníš.
Autor soufla, 17.11.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí