takhle na podzim
Anotace: jak vyřešit podzimní deprese
Dech šípkových růží
zavoněl na stráni,
kde už jen vítr
se teď prohání,
začíná se dříve stmívat,
začíná nám smutně bývat.
Když je mi moc smutně,
takhle k večeru,
přečtu si básničky
na Literu ,
hned je mi lépe,
už chce se mi smát,
vždyť je to krása ,
se slovy si hrát
a vzkazy milé si psát.
Přečteno 349x
Tipy 4
Poslední tipující: Breakthru, s.e.n, Pišák
Komentáře (5)
Komentujících (5)