Dům v zatáčce

Dům v zatáčce

Anotace: báseň ze sbírky Šest pět, o našem privátě

Sbírka: Básně Šest pět

Ó ten výhled poetický!
Když čekám na můj bus.
Lidé chodí přes přechod
a obcházejí trus.
A vidím můj byt –
můj byt v té zatáčce.

Zdá se krásný, přenádherný.
Ano, zvenku krásný je.
Potíž ovšem jedna je
a tou je ten byt,
když jste nuceni v něm být.

Děs a hrůza jímá mě,
když plyn uniká z trouby.
My v bytě máme houby.
A smrad jde cítit v komoře.
I mezi námi to už vře,
pořád samé rozepře.
Autor Krizvi, 26.11.2007
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: lennerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mno, tam by som nechcela teda bývať :D :D

30.03.2008 11:58:00 | lennerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí