Emblém

Emblém

Anotace: všem svým múzám...

Sbírka: Básně noci

Zastřelte mě,
ale já stejně ožiju.
Nezničí mě
ani váš pohled,
ani vaše tváře,
ty temné vaše svatozáře...
nezničí můj úsměv
vnitřního lháře.

Bodejte mě,
má krev vaší nepropadne.
Neprolitá
vaším srdcem,
vaším tělem,
steče po mým čele...
do očí namísto slz
vryje emblém.
Autor Moonlight7, 27.11.2007
Přečteno 427x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí