Pro medvěda
Anotace: Pro mého kamaráda Medvěda
Za úplňku potmě v lese,
medvěd s košíkem se nese,
vejce v košíku však nedonese,
protože potmě lehce zakopne se,
vejce, která měla býti v míse,
o velkou hlavu rozbijí se,
bábovka nebude už ví se,
špatně dopadla tato mise,
k medvědům bábovka nehodí se,
ale spíše basa Gambrinuse.
Komentáře (1)
Komentujících (1)