Tajemství

Tajemství

Anotace: Básnička o tom, jaký dovede být život pes...:)

Tajemství

S rostoucí pýchou,
S rostoucí mocí,
Bez psí kosti,
S osobností,
S nevlastní sestrou,
Bez psího žrádla,
Vzpomínám tiše,
Jak má matka chřadla.
Bez psího vytí,
Bylo mi ji líto,
Měl jsem ji rád,
Byla mou pýchou,
Byla mou mocí,
Bez psí kosti,
S osobností,
S nevlastní sestrou,
A s ní jsme si hráli,
U psího filmu si povídali,
Bez psího žrádla,
Naslouchali.
Když zemřela,
Byl to děs,
Bez kosti mě jako běs,
Následuje sestra,
Nevlastní, a básní,
Oba básníme,
O naší mrtvé matce,
A tiše spolu vyjeme,
Vyjeme jako psi…..
Autor Jimsik, 17.02.2008
Přečteno 263x
Tipy 1
Poslední tipující: slečna.závist
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí