Zašeptej...

Zašeptej...

Anotace: .. hlavně potichu :)

Zašeptej...
do ticha před bouří,
do temných mraků nad tvou hlavou,
do krvavých louží,
kde zbytky tvé lásky plavou
... a pomalu umírají.

Zašeptej...
všechnu bolest, všechnu lítost,
všechny obavy všechen strach,
vždyť pravě jsi zabil lidskou bytost
-svou milou- a teď jsi vrah
...tak čemu se směješ?!

Zašeptej...
do krví slepených vlasů,
do již hluchých uší.
V rudých očích nehledej spásu.
Neomlouvej se srdci, které přestáva bušit
... vždyť je to vina jenom tvá.

Zašeptej...
nekřič, nech ji spát.
Dej ji poslední polibek na rozloučenou.
Řekni, že jsi ji měl vážně rád
a jeď domů- za svou ženou
... už tě čeká s večeří.
Autor Vision of me, 24.03.2008
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, china white
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dík:),, tvoje díla me taky moc zaujaly, zvlášť taková ta ( jak to říct? ) pravdivost pomíjivosti 0:)

17.04.2008 21:50:00 | china white

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí