Senná

Senná

Anotace: babí jaro, nebo co..

podzimní jaro,
letní zima...
na stáro
chytla mě senná rýma
a tiše,
jemně,
-senně-
drmolí
že ve skříni
kabáty ožírají moli
a že já už ven vůbec nechodím...

že spokojeně sedím a zírám do zdi
že mi uletěly včely i drozdi
a že jsem drozda v životě ani neviděla..

že nevím kdo jsem...
a že jsem to nikdy nevěděla

nevědět,
nevidět,
neznat,
nežít...

hnít
a zahnívat...

kýchat,
smrkat
.
.
a senná rýma..
Autor fialová, 25.03.2008
Přečteno 231x
Tipy 11
Poslední tipující: Churry, Petrik78, jára spots, Franti, isisleo, Psavec, Bíša, Wertlosigkeit
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemám sennou, ale babí..."o)

15.06.2008 15:07:00 | Churry

ano, my alergici to máme těžké. ale "básnička" je skvělá

26.03.2008 18:10:00 | Franti

Ať Tě ta rýma rychle opustí
a drozd krásný trylek spustí...

25.03.2008 21:23:00 | Bíša

zajímavá,asi první na téma senná rýma co jsem kdy četl ...

25.03.2008 21:04:00 | Wertlosigkeit

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí